Hyvän Mielen Vuosi
-tehtäväkirjani

Teroita kynäsi ja aloita hyvän mielen vuosi! Innostava uutuus Hyvän Mielen Taidot -kirjan kirjoittajalta!

Elämänmuutoksesta on helppo haaveilla, mutta miten otat muutoksen osaksi arkea?

Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun. Hyvän mielen taidot ovat taitoja, joiden avulla mielestä tulee joustava. Kun mieli on joustava, on helpompi toimia arjen haasteissa ja muutoksissa. Kirjan avulla isommatkin muutokset toteutuvat helposti ja hauskalla tavalla.

Kirja kulkee kanssasi vuoden ajan viikko kerrallaan kohti itse asettamiasi tavoitteita. Täytettävän kirjan avulla vahvistat hyvinvointiasi määrätietoisesti mutta silti rennosti. Tehtävät perustuvat Hyvän mielen taidot -kirjan positiivisen psykologian pohjalta kerättyyn tietoon ja harjoituksiin.

Hyvän mielen vuoden voit aloittaa milloin tahansa, joten tee se nyt!

Sisällysluettelo
Esipuhe
Näin käytät tätä kirjaa

”Koko paketti on niin innostava, etteivät sanat riitä kuvaamaan. Olisin halunnut täyttää kirjan heti, samalta istumalta. Kuvitus on napakymppi. Toivon, että tämän kirjan löytäisi mahdollisimman moni!” -Sari-Marika Durchman, Creative Director, WOM

”Pidin kirjan täyttämisen pitkäkestoisuudesta. Kirja etenee pienin askelin, helposti ja kuitenkin koko ajan kohti lukijan tavoitetta. Tehtävät ovat selkeitä ja teksti ihanan väljää, koska näin jää tilaa omalle luovuudelle. Kuvitus on houkuttelevaa. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat löytää itsensä näköisen elämän.” -Anu Vihonen, henkilöstövalmentaja, NLP-kouluttaja

Sidottu, kovakantinen
120g/m² paperi kestää myös kevyiden tussien käyttämisen
239 sivua
Koko: 150*215mm

23,90€/kpl

Väritettäessä rentoudut ja mielikin rauhoittuu!

Kirjan sivujen kuvitus on luotu väritettäväksi. Tee sivuista itsesi näköisiä. Vietä hetki aikaa värikynien kanssa ja näin tekemäsi muistiinpanot tallentuvat todella tehokkaasi muistiisi. 12 kappaleen laadukkaat Staedtler värikynät ovat kelpo kumppanit.

12kpl värikyniä peltirasiassa

7,90€/kpl

Tilauslomake

Muista merkitä lomakkeelle tilausmäärä!
Lasku lähetyksen mukana. Maksuaikaa 10 päivää
Toimitukset viikolla 37

Tilattavat tuotteet

+Toimituskulut 5,30€
Yli 50€ tilaukset Suomeen toimituskuluitta

Tilaajan tiedot