Ryhmä Hau opettaa, että yhteistyöllä kaikki onnistuu! Pienet pentukaverukset elävät tavallista koirien elämää, kunnes pannan vastaanotin hälyttää.

Saimme tästä kaikkien (ainakin lasten) tuntemasta kirjasarjasta kustantajalta niin herkullisen tarjouksen, että päätimme jakaa tämän saman tien aamiaisvieraitteni kesäiloksi.

Kaikki kirjat 9,90€/kpl taikka koko sarja 120€ (9,23€/kpl).

Saatavilla olevat kirjat:

 • Pelastakaa Ässä [Lue kuvaus]
  Kajan esikuva Ässä Lentosisko on pulassa. Pystyykö Ryhmä Hau pelastamaan lentotaiturin? Kirjan mukana saat upean leluhahmon, jolla voit leikkiä omia Ryhmä Hau -seikkailuja.
 • Pennut pelastavat apinat [Lue kuvaus]
  Hauska ja värikäs kuvakirja Ryhmä Haun seikkailuista. Kapteeni Turpo serkkuineen on Tulivuorisaarella tarkkailemassa apinoita, kun tulivuori äkisti purkautuu. Ryhmä Haun pitää oppia käyttämään uusia lentoasujaan ja pelastaa kaikki kuumalta laavalta!
 • Pennut pelastavat juhlat [Lue kuvaus]
  Vauhdikas kuvakirja Ryhmä Haun seikkailuista. Ryhmä Hau päättää yllättää Vainun syntymäpäiväjuhlilla. Mutta kun tuulivoimalan turbiini hajoaa, koko Jännälahdesta katkeavat sähköt. Saavatko pennut tilanteen korjatuksi ennen kuin juhlat alkavat?
 • Pennut pelastavat junan [Lue kuvaus]
  Ryhmä Hau rientää apuun värikkäässä kuvakirjassa. Nyt on paha paikka! Katin ja Halin kotimatka tyssää, kun juna jää kiipeliin keskelle korkeaa rautatiesiltaa. Kati kutsuu pentupartion hätiin, mutta pystyvätkö Rolle, Rekku ja kaverit pelastamaan tilanteen ja saamaan junan taas liikkeelle?
 • Pennut pelastavat karnevaalin [Lue kuvaus]
  Jännälahdessa on karnevaalit, mutta pormestari Hanttista ei naurata. Hän ei ole voittanut yhden yhtä palkintoa! Kun ahne pormestari päättää järjestää sekasortoa ja varastaa kaikki palkinnot, Ryhmä Haun on pelastettava tilanne. Hauska ja vauhdikas kuvakirja suosituista koiranpennuista.
 • Pennut pelastavat meriolion [Lue kuvaus]
  Ryhmä Hau pulahtaa apuun! Riemastuttava kuvakirja pentupoppoon seikkailusta. Pormestari Pujola ja Taimi-emäntä löytävät uponneen aarrelaivan, mutta merirosvot sieppaavat sen heidän nokkansa edestä. Aluksessa onkin salaperäinen asukki, joka pistää rosvoille hanttiin. Ryhmä Haun pitää pelastaa olennon kotilaiva.
 • Pennut pelastavat pitsatornin [Lue kuvaus]
  Vauhdikas kuvakirja Ryhmä Haun seikkailuista. Pormestari Pujola ja Aleksi Totteri tavoittelevat maailmanennätystä: he haluavat valmistaa maailman korkeimman pitsatornin! Tähän tarvitaan tietysti Ryhmä Haun auttavaa käpälää.
 • Pennut pelastavat Ratsastaja-Rampan [Lue kuvaus]
  Ramppa X Rämäpää liittyy Ryhmä Haun seuraan Villin lännen ponitarhalla. Mutta kun kaveruksille kerrotaan, ettei robottikoni toimi, Ramppa ei usko! Pystyvätkö Riku ja pennut pysäyttämään konekonin, ennen kuin Rampalle käy huonosti?
 • Pennut pelastavat robotin [Lue kuvaus]
  Hauska ja värikäs kuvakirja Ryhmä Haun seikkailuista. Rikulla on uusi keksintö, robottikoira! Mutta mikä eteen, kun konehurtta pistää hulinaksi Jännälahdessa? Pystyykö Ryhmä Hau pysäyttämään holtittoman robotin ja korjaamaan sen aiheuttamat tuhot?
 • Pennut pelastavat supertähden [Lue kuvaus]
  Lavat ja laulu kutsuvat pentuja! Riemastuttava kuvakirja pentupoppoon seikkailusta. Kati pääsee laulamaan idolinsa vierelle suureen konserttiin. Mutta kun esiintyminen alkaa ujostuttaa ja röyhkeä pesukarhu vohkii esiintymisasut, Ryhmä Haun on aika tulla hätiin.
 • Pennut pelastavat vauvamustekalan [Lue kuvaus]
  Meripartio on vauhdissa! Kun mustekalavauva eksyy emostaan, Ryhmä Haun hengenpelastajataidot joutuvat koetuksella. Onnistuvatko pennut saattamaan vauvan ja emon yhteen, ennen kuin ketään sattuu? Jännittävä uusi kuvakirja Ryhmä Haun seikkailuista.
 • Pingviinit pulassa [Lue kuvaus]
  Kuvakirja sekä hieno Ryhmä Hau -leluhahmo. Kapteeni Turpo on kummissaan – joku kähveltää kalat sitä mukaa kuin hän kalastaa. Ryhmä Hau rientää apuun selvittämään mysteeriä. Kirjan mukana saat upean leluhahmon, jolla voit leikkiä omia Ryhmä Hau -seikkailuja.
 • Tehtävä käsienpesu [Lue kuvaus]
  Käpälät kiiltämään Ryhmä Haun kanssa! Ryhmä Haun reippaat pennut ottavat sinut mukaan aivan erityisen tärkeälle yhteiselle tehtävälle. Kirjassa opit, miten puhtaus auttaa sinua pysymään terveenä ja huolehtimaan myös muista. Koiraystävät muistuttavat muun muassa pesemään kädet ulkoleikkien jälkeen, pitämään riittävää etäisyyttä ja yskimään oikein. Iloinen kuvakirja innostaa jokaisen pentufanin pesulle!
 • 9,90€/kpl

Tilauslomake

Muista merkitä lomakkeelle tilausmäärä!
Lasku lähetyksen mukana. Maksuaikaa 14 päivää.

Tilattavat tuotteet

+Toimituskulut 5,30€
Yli 50€ tilauksiin toimituskulut 0€
Toimituskulut ulkomaille todellisten kulujen mukaan.

Tilaajan tiedot