Vaaleanpunainen huivi jossa tavaroita
Viisi eriväristä huivia
Ida

Miksi taskuhuivi?

Yksinkertaista – se helpottaa elämää.

Suurin osa meistä joutuu kantamaan jatkuvasti mukanansa jotain – puhelin, avaimet, maksukortti.. Pienet tavarat kulkevat mukana näppärästi kaulalla, helposti oman käden ulottuvilla, mutta haasteena taskuvarkaille.

Mikä ihmeen tuubihuivi taskulla?

No sepä juuri. Varsinainen pieni ihme. Arjen helpottaja, ulkoilijan unelma ja matkailijan mielenrauha.

Käsityönä valmistettu tuubihuivi taskulla on todellinen aarre. Tilavaan taskuun sujahtaa huomaamattomaksi mm. kännykkä, avaimet, pankkikortit sekä passi. Helposti käden ulottuvilla, mutta kädet vapaana. Huivi asetetaan kaulalle niin, että tasku tulee leuan alle ja niskan takaa kiepautetaan toinen kierros päälle. Ulompi kerros asetetaan tukemaan taskua, jolloin huivi ja sen sisältö lepää mukavasti rintakehän päällä.

Kenelle?

Sinulle, minulle, kaikille.

Taskuhuivi on näyttävä, käytännöllinen, mukava ja hauska asuste. Huivi sopii jokaiselle; matkustajalle, opettajalle, äidille, ratsastajalle kuin metsäretkeläiselle. Sekä sisä- että ulkokäytössä aina yhtä mukava.

Ihanan ryhdikäs ja pehmeä college-kangas

Yhden koon tuubihuivi sopii monen mallisille ja kokoisille, ikään ja sukupuoleen katsomatta, sekä useaan eri elämän- ja arjen tilanteeseen. Pehmeä puuvilla-college on miellyttävä ihoa vasten ja huivin voi asetella muhkeaksi tai matalammaksi oman mieltymyksen mukaan. Materiaali on myös hyvin huoleton; sen voi pestä koneessa 30 asteessa ja halutessaan silittää matalalla lämmöllä, mutta rumpukuivausta tulisi välttää.

Suomalaista käsityötä sydämestä

Sherocksabun -taskuhuivit valmistetaan käsityönä saariston pääkaupungissa Paraisilla. Yksikään tuote ei poistu saarelta ilman täydellistä tarkistusta. Laatu, tuote- ja asiakastyytyväisyys ovat ensisijaisia.

Uutta, hauskaa, ihanaa ja laadukasta

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: kutsui taskullista tuubihuivia käsilaukun korvikkeeksi, arjen helpottajaksi tai vaikka 2020-luvun vyölaukuksi, taskuhuivi ei jätä kylmäksi. Sherocksabun käsityöyrityksen perustaja Ida Forssell-Martikainen on päättänyt luoda tuotteita, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia ja tuovat hymyn huulille. Hän ei myöskään suostu tinkimään kahdesta asiasta: suomalaisen käsityön arvostuksesta ja laadusta.

Viisi eriväristä huivia
Lähikuva taskusta Huivin tasku täynnä tavaroita Sherocksabun perhe

Sherocksabun
Taskulliset Tuubikaulahuivit

Tekniset tiedot:

 • Huivi: 95% luomupuuvillaa, 5% elastaani
 • GOTS-sertifioitu, ÖKO-TEX-standardi
 • Tasku: 100% puuvillaa
 • Kankaiden alkuperä: Eurooppa
 • Huivin koko (kaksinkerroin): n. 70cm x 24cm
 • Taskun koko n. 30cm x 20cm

Värivaihtoehdot:

 • Roosa
 • Keltainen (Amerikan sinappi)
 • Musta
 • Metsänvihreä
 • Partionsininen

Huomioi toimitusaika!
Kaikki huivit valmistetaan käsityönä joten toimitusaika huiveille on 3-4 viikkoa.

Me Positiivareilla ja Ida Sherocksabunilla lupaamme tehdä parhaamme, että saamme toimitettua sinulle tilaamasi huivin mahdollisimman nopeasti, mutta varauduthan hieman normaalia pidempään toimitusaikaan.

36,90€/kpl

Tilauslomake

Muista merkitä lomakkeelle tilausmäärä!
Lasku lähetyksen mukana. Maksuaikaa 14 päivää
Toimitusaika 3-4 viikkoa

Tilattavat tuotteet

+Toimituskulut 5,30€
Yli 50€ tilaukset Suomeen toimituskuluitta

Tilaajan tiedot